Intuitiivinen energiahoito

Valon Kosketus -hoito

Vanhoista energiarakenteista vapauttava hoitomuoto

Hoito on tasapainottava, puhdistava ja syvälle menevä. Kun vanhaa tukkeutunutta energiaa saadaan puhdistettua, alkavat sekä hoidettavan keho, että mieli eheytyä. 

Hyväksyvä, kuunteleva kohtaaminen ja kosketus, sekä lämmin myötäeläminen auttavat hoidettavaa rentoutumaan hoidossa. Hän voi tuoda kipeätkin tunteensa näkyville ja luottaa siihen, että hänet kohdataan kunnioittaen hänen omia tuntemuksiaan. Hoidettavan tietoisuus kasvaa ja sen myötä myös suhde omaan kehoon ja mieleen vahvistuu. Tietoisuuden lisääntymisen kautta myös oma elämänasenne ja ihmissuhteet voivat kohentua. 

Valon Kosketus- terapiasta saa usein apua stressiin, jännitykseen, unettomuuteen ja pelkoihin. Se on hyvänä tukena myös fyysisissä vaivoissa, kivuissa ym., tai kun hoidettava on toipumassa sairaudesta. 

Hyväksyvä, kuunteleva kohtaaminen ja kosketus, sekä lämmin myötäeläminen auttavat hoidettavaa rentoutumaan hoidossa.

Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla on vaatteet ja peite päällä. Hoito on aina yksilöllinen ja se tapahtuu sekä kehon, että energiakenttien kautta käsitellen. Itse hoidon kesto noin 70 min, alku- ja loppukeskusteluineen varataan aikaa noin 90 min. 

Hinta 100 euroa /n. 70-90 min 

Sarjahoito 3 krt = Hinta 270 euroa (maksetaan ensimmäisellä käynnillä) 

” Olen Leenan hoitojen kautta löytänyt Elämänilon! Hoitaessaan Leena on lempeä, lämmin, kuunteleva, hyväksyvä, kunnioittava ja avarakatseinen. Saan olla juuri niin rikki ja keskeneräinen kuin olen. Hoidon jälkeen oloni on tasapainoinen, vaikka olisimme käsitelleet vaikeitakin asioita käynnin aikana. Saan vahvuutta ja uskoa, tämän kautta minulla on mahdollisuus muuttaa arjen muutosta tarvitsevia asioita. Leena, sinulla on hieno kyky lukea tilanteita ja hoidettavaa.  -Johanna

Terve keho ja mieli käsi kädessä

Vapaudu energialukoista ja anna kehosi voida hyvin

Seuraa somessa

Sosiaalisen median kanavissa pysyt ajantasalla saatavilla olevista kursseista ja palveluista.