Palvelut

Hoito on tasapainottava ja puhdistava. Se on syvälle menevä, ihmistä vanhoista energiarakenteista vapauttava hoitomuoto. Kun vanhaa tukkeutunutta energiaa saadaan puhdistettua, alkavat sekä hoidettavan keho, että mieli eheytyä.

Hinta 100 euroa / n. 70-90 min 

Energiahieronta on yhdistelmä energiahoitoa, shiatsua, akupainelua, intialaista päähierontaa ja vyöhyketerapiaa. Se on rentouttava, keholle ja mielelle voimaa antava hoito. Energiahierontaa käytetään esim. uupumuksen hoitoon, päänsärkyihin ja muihin särkyihin sekä kehon ja mielen jännitystiloihin.

Hinta 75 euroa / 60 min

Reikihoito on lähtöisin Japanista. Se on rentouttava, keholle ja mielelle voimaa ja selkeyttä antava hoito. Reiki-energiahoitoa käytetään uupumuksen hoitoon, fyysisiin ja henkisiin jännitystiloihin, päänsärkyhin ja muihin särkyihin sekä tukihoitona vaikeille sairauksille.

Hinta 75 euroa / 60 min 

Hengitys- ja kehoterapiassa on ajatuksena kehossa olevia lihasjännitysten ja mielen tunnelukkojen sekä hengityksen vapauttaminen. Kosketuksen avulla tunteet saavat nousta solumuistista pintaan ja vapauttaa kehoa ja mieltä.

Hinta 75 euroa / 60 min

Todella rentouttava! Käsitellään jalkaterien ja käsien vyöhyke- ja akupisteitä. Sen jälkeen pään alueen (niska, hiusalue, kasvot ja korvat) hieronta intialaisen päähieronnan ja akupisteiden periaattein.

Hinta 58 euroa / 45 min 

Intialainen päähieronta

Rentouttavaa hierontaa hartiaseudun, niskan ja pään alueelle. Yhdistettynä akupisteet ja intialainen päähieronta. Intialaista päähieronta käytetään helpottamaan stressivaivoja, päänsärkyä ja lihasten jännityksiä sekä silmien ja korvien ongelmia.

Hinta 40 euroa / 30 min

Terve keho ja mieli käsi kädessä

Vapaudu energialukoista ja anna kehosi voida hyvin

Seuraa somessa

Sosiaalisen median kanavissa pysyt ajantasalla saatavilla olevista kursseista ja palveluista.