Kehoterapia

Kehoterapia

Vapaudu lihasjännityksistä ja tunnelukoista
Rentoudu hengittämään vapaasti

 

Hinta 75 euroa /60 min 

Jännitykset kehossa voivat olla peräisin aiemmin kokemistamme asioista. Pelot, huolet, suru, kiire/stressi, itsetuntoon ja elämään luottamiseen liittyvät haasteet voivat saada kehossa aikaan kipuja, jännityksiä, vatsavaivoja ym.

Mieli voi olla alakuloinen, masentunut, tai voi kokea esim pelkoa tai surua, eikä välttämättä oikein edes tiedä mistä tunteet tai kehon tuntemukset johtuvat.

Myös hengitys saattaa olla tavalla tai toisella epätasapainossa.

Hoidon avulla on mahdollisuus purkaa jännityksiä kehosta ja mielestä. 

Se auttaa vapautumaan ja löytämään oman todellisen itsesi.

Hoidossa käytän kevyttä tiedostavaa, hyväksyvää kosketusta.

”Leena osallistuu hoitotapahtumaan terapeuttina.  Leena asettuu kuulemiensa kokemusten rinnalle, kertoo itsestään vain siltä osin kuin se palvelee hoidettavan omaa kertomusta, aina kunnioittavan, mutta silti kosketuksen etäisyydellä hoidettavan takana. Leenalle on tämän vuoksi helppoa ja eheyttävää kertoa kipeistä, häpeällisistäkin kokemuksista. Hän osaa iloita myös iloitsijan rinnalla iloisista kokemuksista. Leenaan on helppo luottaa, ja vaikka hän ei painosta avoimuuteen, Leenan hoitopöydällä kokee helpon, molemminpuolisen avoimuuden, mikä itsessään jo hoitaa mieltä ja kehoa. Leenaa luonnehtii terapeuttina kunnioittava läheisyys, kyky eläytyä hoidettavan tilaan, pakoton positiivisuus ja läpikuultava hiljaisuus silloin kun on sen aika. Leenan kädet ulottuvat näkyvän toisella puolen oleviin ihmisten välisiin kosketusta odottaviin säikeisiin.Kosketettu

Terve keho ja mieli käsi kädessä

Vapaudu energialukoista ja anna kehosi voida hyvin

Seuraa somessa

Sosiaalisen median kanavissa pysyt ajantasalla saatavilla olevista kursseista ja palveluista.