Energiahoito – mitä se on?

Energiahoito on ihmistä kokonaisuutena tasapainottava ja puhdistava hoitomuoto. 

Kaikki hoitoni ovat energiahoitoja, kuitenkin hieman eri tavoin toteutettavia. Joissain energianvälitys on mukana kevyen hieronnan kautta, toisissa kädet pidetään keholla, joissain hoidoissa hoidetaan myös hieman kauempaa kehosta, energiakenttien kautta.

Energiahoidon vaikutuksia

Energiahoitoja voi kuvata esimerkiksi sanoilla: rentouttava, asioita pintaan nostava, prosessin käynnistävä, syvälle sieluun menevä, unen laatua parantava, stressiä helpottava, mielialaa kohentava, kipuja vähentävä. 

Terve keho ja mieli kulkevat käsi kädessä 

Elämänilon katoaminen ja maassa oleva mieli voivat osaltaan heikentää esimerkiksi immuunipuolustusjärjestelmää, jolloin sairastumisalttius lisääntyy. 

Hoidoilla voidaan auttaa akuuteissa vaivoissa tai niillä voidaan lähteä prosessoimaan pidempiaikaisia kehon tai mielen ongelmia. Hoitojen avulla herätellään ihmisen omaa luontaista paranemiskykyä, tietoa ja ymmärrystä joka on meissä kaikissa. 

Energiahoidon aikana saattaa mieleen alkaa nousta asioita alitajunnasta. Tuntemusten sanoittaminen tuo ne näkyviksi ja niihin on helpompi lähteä tutustumaan. Joskus hoito voi olla hiljainen tapahtuma. Asiakas voi kuulostella kehon ja mielen tuntemuksia, sitä mitä hiljaisuus ja hoidossa liikkuvat energiat nostavat esiin. 

Prosessi jatkuu yleensä myös hoidon jälkeen. Oivallukset ja asioiden rehellinen tutkiminen auttavat tasapainoon ja oman näköiseen elämään! 

Miten valita sopiva energiahoito?

Hoitojen kuvaukset ovat sekä nettisivuillani https://solania.fi/, sekä ajanvaraussivulla https://nettiaika.fi/HoitolaSolania#/. Voit myös ottaa yhteyttä ja kysyä itsellesi sopivaa hoitoa esim yhteydenottolomakkeen kautta https://solania.fi/yhteystiedot/

Kokemuksia energiahoidoista

Asiakkaiden kuvauksia löydät nettisivuilta hoitojen kuvausten alta.

Tässä yksi kokemus: ”Olen Leenan hoitojen kautta löytänyt Elämänilon! Hoitaessaan Leena on lempeä, lämmin, kuunteleva, hyväksyvä, kunnioittava ja avarakatseinen. Saan olla juuri niin rikki ja keskeneräinen kuin olen. Hoidon jälkeen oloni on tasapainoinen, vaikka olisimme käsitelleet vaikeitakin asioita käynnin aikana. Saan vahvuutta ja uskoa, tämän kautta minulla on mahdollisuus muuttaa arjen muutosta tarvitsevia asioita. Leena, sinulla on hieno kyky lukea tilanteita ja hoidettavaa.  -Johanna ”

Kuinka usein tulisi käydä energiahoidossa? 

  • Jo yksikin hoitokerta rentouttaa ja voi tuoda apua moniin asioihin. 
  • Pitkään kestäneissä ongelmissa tarvitaan yleensä useampi hoitokerta viikon/kahden tai vaikka kuukauden välein. 
  • Hoidossa voi käydä halutessaan myös esimerkiksi kerran kuukaudessa ylläpitämässä hyvää vointiaan.  

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *