Sydänpiiri – voimaannutaan yhdessä!

Tule mukaan voimaantumaan ja avaamaan sydäntäsi!

Nykyään, kun elämme kiireisessä, suorituskeskeisessä kulttuurissa, ei kaikilla ole paikkaa oman itsen voimaantumiselle, vahvistumiselle.

Koemme helposti kuormitusta, levottomuutta, turhautumista, ahdistusta ja väsymme arjessa. Patoamme kasaantuneita tunteita sisäämme tai puramme niitä ympäristöömme negatiivisella tavalla.

Yhdessä olemme enemmän!

Sydänpiirissä oman sydämen ja tunteiden äärelle

Sydänpiiri on tässä ajassa mahtava tapa päästä palautumaan ja voimaantumaan sekä päästä henkisessä kasvussa eteenpäin. Piirissä on tarkoitus löytää oman sydämen ja tunteiden äärelle ja aktivoida hyvällä tavalla vastaanottava ja antautuva voima itsessämme. Piirissä voit olla täysin omana itsenäsi sellaisena, kuin siinä hetkessä olet. Irti rooleista, yrityksestä olla jotain muuta, yrityksestä tietää mitä pitää sanoa jne.

Piirissä opimme samalla todella tärkeää taitoa, kuuntelemista, sillä jokainen puhuu vuorollaan eikä puhujaa kommentoida. Helposti kommunikointi lähtee mielestä käsin. Annamme ja jopa tuputamme neuvoja ja näkemyksiämme, mietimme etukäteen, mitä sanomme ja miten reagoimme toiseen ennen kuin aidosti kuuntelemme tunnetta toisen sanojen takana. Monesti kaipaamme ainoastaan tulla kuulluksi ja nähdyksi sen hetkisen tunteemme kanssa. Piirissä tämä on mahdollista. Voimme saada pyyteetöntä rakkautta ja tukea kanssakulkijoitamme ja vahvistaa sisäistä itseämme. Saamme turvaa olla oma itsemme, kokonaisuudessamme.

Piirissä läpikäydyt asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Käytännössä sydänpiirin ohjelma on suurin piirtein seuraava:

  • Aloitus, (kehon herättelyä), pieni hiljentyminen (musiikki, meditointi, runo)
  • Kierros, jonka aikana jokainen vuorollaan saa puhua siitä mikä itselle juuri sillä hetkellä tärkeää. Joskus voi olla myös vain läsnä, puhumatta, kuunnellen.
  • Sen jälkeen voidaan keskustella kokemuksia jakaen
  • Tavaksi on tullut, että jokainen nostaa tarot-kortin (käytämme Oshon zen-tarot kortteja. Ne ovat tarinallisia, ohjaavia kortteja) Ihmeen usein se heijastaa illan teemaa, joka sekin nivoutuu monesti yhteen, vaikkei yhteistä teemaa olla sovittukaan.
  • Intuitiivinen maalaus (ei tarvitse osata maalata/piirtää!). Tässä monet käyttävät kortin kuvaa/tekstiä inspiraation lähteenä.
  • Keskustelua

Tässä muutama kommentti aiemmin aloittaneen ryhmän jäseniltä:

”Avoin, luottamuksellinen, avarakatseinen keskustelufiilis”

”Piiri on ollut ihanan turvallinen paikka jutella elämän oppikoulusta ja siitä keitä me oikeasti olemme. Samalla on saanut itselleen vinkkejä ja uusia työkaluja henkisyyden herättelyyn.”

”Olen niin kiitollinen tästä piiristä, teistä kaikista. Kaikista ihanista asioista, joita olette jakaneet, lukemattomista vinkeistä ja ideoista. Odotan niin, että nähdään taas”

”Vaikka joskus tuntuu, ettei jaksaisi lähteä piiriin, on olo sen jälkeen voimaantunut ja virkeä.

Haluatko mukaan Sydänpiiriin?

Tapaamme syksyn -23 aikana neljä kertaa, maanantaisin, noin kerrran kuukaudessa klo 18-21 (päivämäärät löytyvät kurssit-sivulta) .
Paikka: Hoitola Solania, Kultasepänkatu 5 A, 0250 Kerava

Kertamaksu 30 e , sisältää myös teetä ja pientä purtavaa (sekä maalausvälineet). Sitovat ilmoittautumiset edellisen viikon perjantaihin mennessä.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot kysymyksiä ja ilmoittautumista varten:
https://solania.fi/yhteystiedot/ tai 050 517 2729

2 ajatusta aiheesta “Sydänpiiri – voimaannutaan yhdessä!”

  1. Hei, olen kiinnostunut Sydänpiiristä. Onko jokainen kerta 30€? En ihan ymmärtänyt tuota maksupolitiikkaa. Milloin ryhmä alkaisi?

    1. Hei Niina ja kiitos kommentista! Pahoittelen epäselvää ilmaisuani. Maksu on siis 30 euroa kerralta. Kokonaishinta esim. syksyltä muodostuu sitten iltojen määrästä. (tarkennan sen blogiin kunhan ehdin). Aloitus vapaasti sen mukaan, miten saadaan ryhmä koottua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *